KATRIEN & STEFAAN

Hallo, bij Dance-Technique krijgt U danslessen in groep of privaat van de uitbaters zélf ! Wij zijn Katrien & Stefaan, hebben reeds een vijftien-tal jaar ervaring met dansles geven.

Samen hebben we een mooie tijd beleefd in het nationale wedstrijdgebeuren, de kers op de taart kwam pas toen we de opgedane kennis en de véle inspanningen bij privé onderricht konden doorgeven aan dansers voor wie het allemaal nog maar pas beginnen zou ... een wereld van ontdekking om te koesteren en te genieten, ook het gezellig samenzijn met vrienden op onze wekelijkse dansavond doet deugd, dus hervind uw fitheid én wees welkom in ons danstempeltje.

Opmerkingen

25.04.2018 19:26

Katrien en Stefaan.

Hallo, Johan en Sabrina ; inderdaad onze les is om beginners op weg te helpen, gelieve eens te klikken op onze pagina "LENTEWORKSHOP" dan kun je onze affiche dowloaden waarop alle info staat !

23.04.2018 20:06

Johan en sabrina

Geven jullie beginerles voor salsa ?? Mijn man en ik hebben nog nooit gedanst kinderen en werk ging voor. Zoja wanneer start de eerste les welk dagen , uur en graag de prijzen mvg